Dé Medicatie controle app voor de zorg

 
Het toedienen van medicatie luistert nauw, en moet gebeuren volgens de veilige principes van de medicatieketen. Door een toenemende drukte in de zorg staat het medicatieproces ook meer onder druk. Dit zorgt ervoor dat het risico op fouten steeds groter wordt. Denk hierbij aan het toedienen van verkeerde medicijnen of een verkeerde dosis. Steeds meer instellingen stappen daarom over naar apps en systemen waar men elektronisch mee kan toedienen, controlen en voorschrijven. Met nCare is dit, en nog veel meer allemaal mogelijk.
 

– Uitvoeren van dubbele medicatie controle bij het toedienen van risicovolle medicatie

– Communicatie over medicatiewijzigingen

– Snel schakelen met de arts of apotheek

 

nCare is eenvoudig te koppelen met andere systemen, waardoor informatie op één plek beschikbaar is en medewerkers snel en eenvoudig kunnen werken. Het gebruik van verschillende apps, of papieren toedienlijsten is hierdoor nagenoeg verleden tijd.
 

De medicatie controle voorziet in het ‘vier-ogenprincipe’ voor bijvoorbeeld risicovolle medicatie. Dit kan op verschillende manieren: door de cliënt zelf, door een familielid, door een aanwezige collega of door een collega die op afstand beschikbaar is. Dit kan ook via een aangesloten zorgcentrale. Kortom, dubbele controle is in alle situaties mogelijk. Ook als de cliënt dit niet zelf kan en er niemand anders in de buurt is.

 

 

Uitstekende beveiliging

NCare verwerkt in opdracht van een zorgorganisatie persoonsgegevens. Daarom nemen wij de beveiliging van deze gegevens zeer serieus. Wij laten NCare elk jaar toetsen door middel van penetratietesten door een externe partij. Wij beschikken over een actueel NEN7510 en ISO 27001 certificaat.

CareConnections

NCare is een product van CareConnections. CareConnections ontwikkelt apps voor de zorg, met als uitgangspunt: Meer tijd en aandacht voor goede zorg! Hiervoor hebben we inmiddels 3 apps ontwikkeld: de Zorgapp, de cliëntenapp Eva! en NCare. Deze apps zijn geïntegreerd in één platform, maar ook afzonderlijk te gebruiken en aan te schaffen. Bij CareConnections staat de cliënt centraal. Minder administratieve handelingen en belcontact zijn nodig om de zorginstelling en thuiszorgorganisatie van dienst te zijn. Zo richten we ons samen op goede zorg.

Actueel medicatieoverzicht

Dagelijks actualiseert de apotheek van je cliënt de nieuwe, gewijzigde of gestopte medicatie in het apotheeksysteem. NCare gebruikt dit systeem als bron.

Elektronisch voorschrijven

Voorschrijven, toedienregistratie, dubbele medicatie controle én bestellen; alles in één digitaal systeem.

Elektronische toedienregistratie

Digitaal aftekenen gaat snel en eenvoudig. Digitale registratie van toedieningen geeft inzicht in het medicatieproces.

Voordelen
 • Meest eenvoudige toedienregistratie- én voorschrijfsysteem
 • Altijd inzicht in actuele medicatie
 • Digitaal aftekenen met 1 klik
 • Signaleren bij vergeten toedieningen
 • Dubbele medicatiecontrole, ook op afstand en gekoppeld met zorgcentrale
 • Bestellen van medische hulpmiddelen via landelijke spelers
 • Apotheken worden voor NCare aangesloten. Er zijn al ruim 850 apotheken aangesloten
Bekijk de brochure

Hét digitale toedienregistratiesysteem voor optimale medicatieveiligheid

Download brochure

Oriënteren op de het juiste EVS- en toedienregistratiesysteem doe je vast niet dagelijks. Daarom kan het zijn dat we telefonisch contact met je opnemen om jouw wensen door te nemen.

  Verstuurd!

  De brochure wordt naar je mailadres verstuurd.

  Verstuur opnieuw