Elektronisch voorschrijven met NCare

 
De zorg is continu in ontwikkeling. Zo ook het medicatieproces. De eisen vanuit de overheid en de Inspectie voor de Gezondheidszorg worden namelijk steeds strenger. Al een aantal jaar is het elektronisch voorschrijven van medicatie in de zorg verplicht. Elektronisch voorschrijven (EVS) is het inzetten van een geautomatiseerd systeem dat onveilige situaties signaleert tijdens het voorschrijven van medicatie. Onveilige situaties zijn bijvoorbeeld:

 

– dubbelmedicaties

– contra-indicaties

– interacties met andere geneesmiddelen en overgevoeligheidsreacties

 

NCare is hét elektronisch voorschrijfsysteem voor de zorg. De app is geschikt voor de intramurale zorg, de thuiszorg en de apotheek.Met NCare verbeteren je de medicatieveiligheid omdat er medicatiebewaking wordt uitgevoerd tijdens het voorschrijven van geneesmiddelen. Daarnaast registreert NCare de toediening van de medicatie door de zorgmedewerker, (TRS). De hele keten van behandelaar (arts) via apotheker naar zorgmedewerker en cliënt is daarmee geautomatiseerd. Zo kan je makkelijker en sneller werken en blijft er meer tijd en aandacht over voor de patiënt. Juist dat is het doel van NCare: de patiënt centraal.

 

 

Uitstekende beveiliging

NCare verwerkt in opdracht van een zorgorganisatie persoonsgegevens. Daarom nemen wij de beveiliging van deze gegevens zeer serieus. Wij laten NCare elk jaar toetsen door middel van penetratietesten door een externe partij. Wij beschikken over een actueel NEN7510 en ISO 27001 certificaat.

CareConnections

NCare is een product van CareConnections. CareConnections ontwikkelt apps voor de zorg, met als uitgangspunt: Meer tijd en aandacht voor goede zorg! Hiervoor hebben we inmiddels 3 apps ontwikkeld: de Zorgapp, de cliëntenapp Eva! en NCare. Deze apps zijn geïntegreerd in één platform, maar ook afzonderlijk te gebruiken en aan te schaffen.

Actueel medicatieoverzicht

Dagelijks actualiseert de apotheek van je cliënt de nieuwe, gewijzigde of gestopte medicatie in het apotheeksysteem. NCare gebruikt dit systeem als bron.

Elektronisch voorschrijven

Voorschrijven, toedienregistratie, dubbele controle én bestellen; alles in één digitaal systeem.

Elektronische toedienregistratie

Digitaal aftekenen gaat snel en eenvoudig. Digitale registratie van toedieningen geeft inzicht in het medicatieproces.

Voordelen
 • Meest eenvoudige toedienregistratie- én voorschrijfsysteem
 • Altijd inzicht in actuele medicatie
 • Digitaal aftekenen met 1 klik
 • Signaleren bij vergeten toedieningen
 • Dubbele medicatiecontrole, ook op afstand en gekoppeld met zorgcentrale
 • Bestellen van medische hulpmiddelen via landelijke spelers

Hét digitale toedienregistratiesysteem voor optimale medicatieveiligheid

Download brochure

Oriënteren op de het juiste EVS- en toedienregistratiesysteem doe je vast niet dagelijks. Daarom kan het zijn dat we telefonisch contact met je opnemen om jouw wensen door te nemen.

  Verstuurd!

  De brochure wordt naar je mailadres verstuurd.

  Verstuur opnieuw