Elektronische toedienregistratie

 
Het toedienen van medicatie luistert nauw, en moet gebeuren volgens de veilige principes van de medicatieketen. Automatisering maakt het makkelijker en veiliger. Maar dat wil je met zo weinig mogelijk applicaties en systemen, want wijzigingen in systemen moet je onderhouden en continu bijhouden. Bovendien heb je voor elk systeem verschillende wachtwoorden en gebruikersnamen voor nodig.

 

NCare legt vast wie, wanneer, welke medicatie aan welke patiënt toedient. NCare maakt het werk van de zorgverleners eenvoudiger en controleerbaar. Het verhoogt de kwaliteit van de zorg. Een actueel medicatieoverzicht is lang niet altijd voorhanden. En je weet nooit helemaal zeker of de laatste wijzigingen op de deellijst staan. Onder tijdsdruk worden daarnaast wel eens toedieningen vergeten. NCare herinnert je aan alle toedieningen die moeten plaatsvinden. Het aantal medicatie-incidenten neemt hierdoor af. Met NCare heb je altijd en overal inzicht in de actuele medicatie.

 

– Elektronisch toedienen

– Digitaal medicatie aftekenen

– Snel schakelen met de arts of apotheek

 

De elektronische toedienregistratie voorziet ook in het ‘vier-ogenprincipe’ voor bijvoorbeeld risicovolle medicatie. Dit kan op verschillende manieren: door de cliënt zelf, door een familielid, door een aanwezige collega of door een collega die op afstand beschikbaar is. Dit kan ook via een aangesloten zorgcentrale. Kortom, dubbele controle is in alle situaties mogelijk. Ook als de cliënt dit niet zelf kan en er niemand anders in de buurt is.

 

 

Uitstekende beveiliging

NCare verwerkt in opdracht van een zorgorganisatie persoonsgegevens. Daarom nemen wij de beveiliging van deze gegevens zeer serieus. Wij laten NCare elk jaar toetsen door middel van penetratietesten door een externe partij. Wij beschikken over een actueel NEN7510 en ISO 27001 certificaat.

CareConnections

NCare is een product van CareConnections. CareConnections ontwikkelt apps voor de zorg, met als uitgangspunt: Meer tijd en aandacht voor goede zorg! Hiervoor hebben we inmiddels 3 apps ontwikkeld: de Zorgapp, de cliëntenapp Eva! en NCare. Deze apps zijn geïntegreerd in één platform, maar ook afzonderlijk te gebruiken en aan te schaffen.

Actueel medicatieoverzicht

Dagelijks actualiseert de apotheek van je cliënt de nieuwe, gewijzigde of gestopte medicatie in het apotheeksysteem. NCare gebruikt dit systeem als bron.

Elektronisch voorschrijven

Voorschrijven, toedienregistratie, dubbele controle én bestellen; alles in één digitaal systeem.

Elektronische toedienregistratie

Digitaal aftekenen gaat snel en eenvoudig. Digitale registratie van toedieningen geeft inzicht in het medicatieproces.

Voordelen
 • Meest eenvoudige toedienregistratie- én voorschrijfsysteem
 • Altijd inzicht in actuele medicatie
 • Digitaal aftekenen met 1 klik
 • Signaleren bij vergeten toedieningen
 • Dubbele medicatiecontrole, ook op afstand en gekoppeld met zorgcentrale
 • Bestellen van medische hulpmiddelen via landelijke spelers
Bekijk de brochure

Hét digitale toedienregistratiesysteem voor optimale medicatieveiligheid

Download brochure

Oriënteren op de het juiste EVS- en toedienregistratiesysteem doe je vast niet dagelijks. Daarom kan het zijn dat we telefonisch contact met je opnemen om jouw wensen door te nemen.

  Verstuurd!

  De brochure wordt naar je mailadres verstuurd.

  Verstuur opnieuw