Secundaire afdeling: Hoe werkt het?

Het is mogelijk in nCare om cliënten op meerdere plekken actief in zorg te hebben. Dit is een veelgevraagde functionaliteit voor organisaties waarbij cliënten intern op meerdere afdelingen in zorg zijn (bijvoorbeeld voor de dagbesteding, medisch specialistische teams of voor de thuiszorg om nachtzorg-cliënten te groeperen.)

 Deze functionaliteit is onderdeel van nCare+. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen via het klanportaal.

Hoe werkt het?

De functionaliteit voor het toevoegen van een cliënt aan een tweede afdeling  wordt in nCare ‘Secundaire afdeling toewijzen’ genoemd. Het toewijzen van een secundaire afdeling kan via nCare web.

De cliënt is na toewijzen vervolgens zowel zichtbaar op de huidige afdeling als de secundaire afdeling in nCare web. Let op: Je kunt niet aftekenen voor de cliënt op de secundaire afdeling in de nCare app.

Wanneer een cliënt op twee verschillende afdelingen of wijken in zorg is kan door beide teams de medicatietoedieningen worden vastgelegd zonder dat beide teams elkaar in de weg zitten. Ook kunnen de teams van elkaar inzien wie, wanneer, welke toediening heeft vastgelegd.

Hét digitale toedienregistratiesysteem voor optimale medicatieveiligheid

Download brochure

Oriënteren op de het juiste EVS- en toedienregistratiesysteem doe je vast niet dagelijks. Daarom kan het zijn dat we telefonisch contact met je opnemen om jouw wensen door te nemen.

    Verstuurd!

    De brochure wordt naar je mailadres verstuurd.

    Verstuur opnieuw