Wanneer moet ik een cliënt verhuizen in nCare en wanneer moet ik een cliënt blokkeren?

Een cliënt die binnen de organisatie naar een andere locatie, afdeling of wijk verhuist, kan door middel van de knop Verhuizen in nCare verhuisd worden. Een cliënt die naar een andere zorgorganisatie verhuist, moet geblokkeerd worden. Bij de andere organisatie moet de cliënt als nieuwe cliënt toegevoegd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hét digitale toedienregistratiesysteem voor optimale medicatieveiligheid

Download brochure

Oriënteren op de het juiste EVS- en toedienregistratiesysteem doe je vast niet dagelijks. Daarom kan het zijn dat we telefonisch contact met je opnemen om jouw wensen door te nemen.

    Verstuurd!

    De brochure wordt naar je mailadres verstuurd.

    Verstuur opnieuw