Webinar 31 mei

 

nCare is hét digitale toedienregistratie voor optimale medicatieveiligheid en is uitermate geschikt voor de intramurale zorg en de thuiszorg! nCare koppelt met jouw ECD, zodat dubbele invoer van cliënten en de medewerker autorisatie overbodig wordt. Onze missie is: minder administratie en meer tijd en aandacht voor goede zorg! In het komende webinar leren we je hoe nCare jouw organisatie ontzorgt en geven we antwoord op al je vragen!

Ben je benieuwd naar nCare en/of wil je er meer over weten? Meld je aan via onderstaand formulier voor het webinar op dinsdag 31 mei om 15:00!

 

Praktische informatie over het webinar

We maken gebruik van Microsoft Teams en sturen je, na inschrijving, de link toe. Inschrijven kan heel eenvoudig via het formulier onder aan de pagina!

Wij kijken ernaar uit je virtueel te ontmoeten!

 

Wat leer je in het webinar?

In het webinar geven we je een compleet beeld van de nCare app, en hoe je de app binnen jouw organisatie in kunt zetten. Het webinar is verdeeld in drie onderdelen. Dit zie je in onderstaande blokken.

Waarom overstappen op nCare?

We vertellen je waarom nCare ideaal is voor digitaal aftekenen.

Hoe werkt dubbele medicatiecontrole?

Je leert meer over dubbele controle én bestellen via ons systeem.

Hoe koppel je met het ECD?

We leggen uit op welke manier nCare koppelt aan het ECD van de cliënt.

Inschrijven voor het webinar

  Hét digitale toedienregistratiesysteem voor optimale medicatieveiligheid

  Download brochure

  Oriënteren op de het juiste EVS- en toedienregistratiesysteem doe je vast niet dagelijks. Daarom kan het zijn dat we telefonisch contact met je opnemen om jouw wensen door te nemen.

   Verstuurd!

   De brochure wordt naar je mailadres verstuurd.

   Verstuur opnieuw